De kwaliteit van Mercedes-Benz, met de service van Franckaert Autobedrijf

Al meer dan 30 jaar is Franckaert Autobedrijf in Sint-Niklaas boegbeeld in het Waasland, tot ver daarbuiten, als onafhankelijke Mercedes-Benz garage met een uitzonderlijke service. Geen wonder, een persoonlijke en professionele benadering, uitstekend opgeleid team, kwaliteit in alles wat we doen, een pracht van een toonzaal en een compleet uitgeruste werkplaats helpen ons u dag in dag uit een sublieme klantenbeleving te waarborgen.

 

Mercedes-Benz jaarwagen kopen, tot de helft goedkoper dan nieuw

Bij de aankoop van een nieuwe wagen is het wikken en wegen wat het beste bij u past. Wij zijn sterk in de verkoop van Mercedes-Benz jaarwagens en genieten bovendien van een unieke samenwerking met Mercedez-Benz Duitsland. Onze wagens zijn tot 50% goedkoper dan nieuwe wagens. We staan u met raad en daad bij op weg naar de juiste keuze. Met een ruime toonzaal, onmiddellijk leverbare stockwagens en een online aanbod van 5000 snel leverbare wagens kunnen wij dan ook de meest uiteenlopende en veeleisende klanten verder helpen.

 

Onderhoud en herstellingen in eigen atelier

Uitstekend opgeleid en ervaren technici zorgen voor uw wagen en uw veiligheid volgens de strikte richtlijnen van Mercedes-Benz in onze volledig uitgeruste werkplaats met ultramodern Mercedes-Benz diagnoseapparatuur. Wij gaan voor een uiterste betrouwbaarheid en waardebehoud van uw Mercedes. Een zorgvuldig onderhoud of hoogstaande koetswerkherstelling krijgt u bij Franckaert Autobedrijf bovendien aan gunstige prijzen. Ook dat is onze service.

 

Beleef onze service

Betrouwbaarheid, service en contact, van zodra u bij ons binnenstapt tot na de aankoop. Zelf ervaren? Kom gerust eens langs of bezoek onze website om het huidige aanbod te bekijken. Contacteer ons voor een onderhoudsafspraak. Wij staan u met de glimlach te woord.

Franckaert Autobedrijf BVBA

Onafhankelijke verdeler Mercedes-Benz Specialiteit:

  • jaarwagens & jonge tweedehandswagens 
  • Directiewagens
  • Onderhoud en herstelling
  • Carrosserie herstellingen

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten