Frankaert Autobedrijf: uw onafhankelijke Mercedes-Benz garage in Sint-Niklaas

Heeft u nood aan een nieuwe wagen maar wilt u uw bank niet breken? Frankaert is al meer dan 30 jaar uw expert voor de aankoop van een tweedehandswagen in Sint-Niklaas en daarbuiten. Wij zijn gespecialiseerd in topwagens van Mercedes-Benz. Onze occasies zijn tot 50% goedkoper dan de nieuwe modellen, zonder ook maar iets aan kwaliteit in te boeten.

 

Een vergaande service

Naast democratische prijzen, gaan we bij Frankaert prat op onze professionele aanpak en persoonlijke service. En daar mag u op rekenen vanaf het moment dat u bij ons binnenkomt tot na uw aankoop. We garanderen dat onze tweedehandswagens aan de hoogste kwaliteitseisen beantwoorden zodat u steeds met een veilig gevoel de baan op kunt.

 

Professioneel onderhoud en herstellingen

Bovendien hebben we een volledig uitgeruste garage met ultramoderne apparatuur zodat alle onderhoud en eventuele herstellingen geen enkel probleem vormen. Zo blijft uw auto in topvorm jaar in, jaar uit en bouwen we aan een langetermijnrelatie waarbij u op de eerste plaats komt. Want een goede klant, is een tevreden klant.

 

Neem contact op met Frankaert

Onze ervaren technici staat voor u klaar in Sint-Niklaas: van deskundig advies tot kwalitatieve koetswerkherstellingen. Kom gerust met eigen ogen kijken. Frankaert is open van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 18.30 uur. Vrijdag kunt u bij ons terecht van 8.00 tot 18.00 uur en zaterdagvoormiddag van 9.00 tot 13.00 uur.

 

Voor meer informatie kunt u uiteraard ook altijd even bellen of mailen. Wilt u alvast een voorsmaakje van ons uitgebreide aanbod occasies? Bezoek dan zeker onze website.

Franckaert Autobedrijf BVBA

Onafhankelijke verdeler Mercedes-Benz Specialiteit:

  • jaarwagens & jonge tweedehandswagens 
  • Directiewagens
  • Onderhoud en herstelling
  • Carrosserie herstellingen

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten